Oversigt over dagens måltider
Morgenmad kl. 7.30-8.30 i spisesalen.
På morgenbuffeten tilbyder vi: Hjemmelavede rundstykker både grove og lyse, rugbrød, blødkogte æg, ost, pålæg, grønt samt hjemmelavet marmelade. Herudover er der et bredt udvalg af surmælksprodukter, havregryn, cornflakes og hjemmelavet mysli samt små portionsglas m. skyr, samt frisk skåret frugt.
Dertil kaffe, the, mælk, juice & frugt.
1 gang om ugen serverer vi brunch m. scramled eggs, pølser samt bacon.
Formiddagspause kl. 10.15-10.45.
Der er gulerødder eller andet sundt snack, samt kaffe, te & kakao i automaterne i kælderen, undervisningen og ved "rundingen"
Frokost kl. 12.30-13.30 i Spisesalen
(Fredag dog kl. 11.30-12.30 i Spisesalen).
På frokostbuffeten tilbyder vi: Lækkerier fra det kolde køkken og lune retter afstemt efter årstiden. Her vil altid være 3 lune retter, 3 slags fiskepålæg, samt 3 slags kødpålæg æg samt vores hjemmelavede karrysalat. Herudover har vi vores hjemmebagte rug- og grovbrød, ost, frugt og salater samt lidt sødt til at slutte af på.
Hertil kan nydes lyst øl, isvand, sodavand & mælkeprodukter.
Eftermiddagskaffe kl. 15.30-16.00 i Spisesalen.
Kaffe og the med hjemmebag samt frisk frugt.
Aftensmad kl. 19.00-20.00 i Spisesalen.
Aftensmåltid består altid af 2 retter mad: Hovedret (hertil vores lækre salatbar) med enten forret eller dessert.
Menuplan for aftenmaden ses her: